Semla o Pannkaka
En liten blogg om matupplevelser....
Bloggarkiv
►
2013
(13)
►
juli
(1)
►
maj
(2)
►
april
(2)
►
mars
(3)
►
februari
(3)
►
januari
(2)
►
2012
(30)
►
december
(1)
►
november
(2)
►
oktober
(1)
►
september
(1)
►
augusti
(3)
►
juli
(4)
►
juni
(6)
►
maj
(2)
►
april
(2)
►
mars
(1)
►
februari
(4)
►
januari
(3)
►
2011
(42)
►
december
(5)
►
november
(6)
►
oktober
(5)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juli
(1)
►
juni
(3)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(4)
►
februari
(4)
►
januari
(9)
▼
2010
(88)
►
december
(5)
►
november
(9)
▼
oktober
(8)
Kall varmrätt
Förrätten
Vett & etikett
Aptitretare
Chatå nöff de papp
Häckeberga Slott
What...?
Höstmat
►
september
(3)
►
augusti
(7)
►
juli
(8)
►
juni
(2)
►
maj
(2)
►
april
(3)
►
mars
(8)
►
februari
(10)
►
januari
(23)
►
2009
(238)
►
december
(21)
►
november
(16)
►
oktober
(25)
►
september
(24)
►
augusti
(20)
►
juli
(23)
►
juni
(22)
►
maj
(21)
►
april
(22)
►
mars
(25)
►
februari
(19)
Etiketter
Boktips
(3)
Fredagsfrågan
(12)
Mattips
(24)
Recept
(47)
Receptlänk
(5)
Vintips
(8)
Bloggar som jag följer
Chili con Karin
Picki Picki matblogg
Äkta vara - mat utan fusk
Tre tjejer i köket
25 oktober 2010
Chatå nöff de papp
Nä, riktigt så stavas inte detta franska vin men nästan. Xavier hette det och var lite vasst precis när man provsmakar det men blev bättre och bättre först till brödet och sedan till maten. Nu väntade vi bara på förrätten.
.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar