28 juni 2010

Sötsaker & tacksamhet


Att sitta på en uteservering nu när solen äntligen har kommit till Skåne är supermysigt. Samtidigt så vill jag äta extra nyttig mat nu när det är varmt och skönt, så som sallad och annan lättare mat.
Men det får ju alltid plats en liten sötsak efter maten, fast då blir det ju inte så nyttigt längre. Men mysigt.
.
Jag tänker mer och mer på de som har stora bekymmer som till exempel allvarliga sjukdomar som de måste hantera. Att njuta av en god creme buleé och att samtidigt vara frisk är stor lycka. Det gör att jag känner mig tacksam för det jag har och det jag kan göra. Vad gör ett par extra söta kalorier hit eller dit då?
.

1 kommentar:

  1. Du har så rätt så... nu kan man ju också njuta av jordgubbar utan att få dåligt samvete om man bara tar l i t e glass eller grädde till..
    och snart kommer blåbären...

    SvaraRadera