12 februari 2010

Thailand 2

.
Vi ater god mat. Ibland blir det lite fel i bestallningen sa att det blir apstarkt eller sa kommer det in koo pai taa och man vet inte vad det innehaller. Denna sida ska handla om mat men jag kan inte lata bli att forundras over en del saker....och de handlar inte om mat.
.
Har gar nagra hundar da och da pa stranden, vissa i sallskap med sin thailandska husse. De ar naturligtvis losa och springer omkring hur som helst. Hade det varit i Sverige sa hade svenskarna ropat att hunden ska kopplas, och de hade ropat om allergier och hundbajs, hundskrack och annat som de kan komma pa. Men har sager svenskarna inget alls. Vi byter alltsa skepnad sa fort vi kommer hemifran. Det ar sma faglar vid vara bord pa frukosten och ingen svensk rakar i panik som de sakert hade gjort hemma. Intressant.
.
Nasta gang jag kommer at en dator ska jag beratta om vilka smabarn som hela tiden konstant gnaller och grinar trots att de far full service av sina curlande foraldrar och vilka smabarn som ar glada trots att de knappt har foraldrar alls. Thailandska barn eller svenska barn...
.
Det ar i alla fall 33 grader varmt har och full sol varje dag och jag har hort att det ska vara lite sno och kallt hemma....oj da.
.

1 kommentar: