05 september 2010

Kvack, kvack...


Jag tycker att ankbröst är ett riktigt bra och gott kött. Det ska jag nog laga lite oftare. Det är ganska lätt att laga också. Inte så dumt.
Här på bilden visas min tallrik från en trevlig restaurang på Gotland och det var ankbröst med potatiskaka och vårrullar som toppats med vinbär och svamp. Trevligt.
.
Idag har vi varit på en lång promenad i naturen och vi fixade goda mackor som hade ett pålägg av napolisalami, västerbottenost, philadelphiaost och lite grönt. Ungefär när vi gått lite mer än halvvägs slog vi läger på en kulle med utsikt över havet. Vi packade upp vår lilla picnic och bara njöt!! Vi hade så klart gott kaffe (med grädde) i termosen och hembakta muffins till efterrätt. Solen strålade som aldrig förr, det var säkert 18 grader och helt tyst. En fantastisk stund i livet! Tänk vad lite som behövs för att sätta stort värde på tillvaron. Så enkelt man kan göra det och ändå ha det så bra, detta var nästan en gratis sysselsättning med få attiraljer runt omkring å så blir det alldeles....alldeles underbart! Som askungen sa.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar