23 mars 2009

Lätt och gott före maten


Den här vecka ska det bli flera recept. Jag börjar i den ordning man brukar äta så här kommer ett förslag på en typ av förrätt. Denna variant är både god och enkel att göra och passar perfekt att avnjuta med ett gott rött vin till, medan man väntar på varmrätten. I morgon blir det en god och lättlagad pasta.


Fylld baugette

1 baugette, gärna fullkorn
Skivad mozzarella
Pesto, finns på burk om man inte gör den själv
Lufttorkad skinka

Skär snitt i baugetten och fyll med lite pesto i varje snitt och peta i en skiva mozzarella och en skiva skinka. In i ugnen ca 200 grader i 5-10 minuter . Klart!
.

2 kommentarer:

  1. Så mycket gott du bjuder på :-), det vet jag ju av erfarenhet ;-)har kikat på alla dina inlägg. Jag blir sååå hungrig, det vattnas i munnen..

    SvaraRadera